Melko jännittävissä alkutunnelmissa tehtiin perjantai iltana lähtöä satamaan. Sää oli kerrassaan kamala. Lunta tuli vaaka-asennossa ja tuuli oli hirmuinen mutta meiltä noin 50 kilometriä, sää sitten muuttuikin kelvolliseksi syksyisen sateiseksi ja tuuliseksi. Laiva oli kuitenkin yöllä ahvenanmaan jälkeen ajautunut tuulen takia kurssista ja olimme aamulla satamassa puolituntia myöhässä. Minulle matka oli kerrassaan juhlaa koko ajan. Sain nimittäin istua takapenkillä. Sanna ajoi ja Arja toimi kartturina GPSn lisäksi Näyttely meni kaikilla koirilla oikein hienosti. "oodi" Gleann Ode päätti menestyksekkään näyttelyvuotensa upeasti ollen rotunsa paras ja saaden NORDW-11 tittelin. PN2 oli Annican irish Rover`s Christine Carlo ja PN3, serti ja NORDJW-11Oli sitten "Oona" Oodintytär, Gleann Una Noonan. Poikien kisa menikin sitten mielenkiintoiseksi. Tuomari vaihtoi Tapen ja Roopen sijoitusta vaudissa ja päätyi siihen että" Tappe" Gleann Organ oli PU1 ja NORDW-11 ja "Roope"Irish Rover`s Sir Brendan Behan PU2. Urosten kolmoseksi sijoittui Abberann Bearnard ja sai myös sertin. PU4 oli Jeonty Flown Finnair.

Vaikka Oodilla hieno vuosi onkin ollut, 15 näyttelyä, 6 kertaa rotunsa paras, 5 kertaa VSP, kerran PN2-kun Ruuti oli paras narttu. Tämä on melkoinen saldo ajatellen näyttelyiden koiramääriä ja koirien tasoa suomessa. Tittelien keruu menee kuitenkin sekä veljellä että tyttärellä ihan toisiin svääreihin! Arja ja Tappe ovat tänävuonna suhanneet näyttelyissä sekä pohjoismaissa että baltiassa niin että Tapelle on kertynyt 10 uutta titteliä, joko valionarvoja tai sitten voittaja titteleitä!!!. Sanna taasen on oonan kanssa suhannut vähän samalla kaavalla sekä baltiassa että pohjoismaissa mutta vaan tällaisesta juniori näkökulmasta. Oonalla junnutitteleitä, erilaisia 7 kappaletta!!! Muitakin uusia valioita ja voittajia on ja koasti onnea heillekin mutta nämä kaksi tälläkertaa varmaan tekivät jonkilaisen ennätyksen!Kiitos mukavasta ja leppoisasta matkaseurasta Sanna ja Arja!!!

Tässä kun tuli monen koiran näyttelymenestyksellä hihkuttua niin laitan tähän loppuun tuomari Torsten Himmrichin arvostelun Oodista "Beautiful head type. One of the best i`ve seen in my life. Exellent head and expression. Exellent topline and body proportion. Typical front. Exellent angulation. Exellent coat and condition. Moves with an exellent drive."

ROP Gleann Ode, VSP Gleann Organ

Gleann Una Noonan PMJV-11