Lauantaina 19.3  Tappe "Gleann Organ" oli Liettuan voittaja näyttelyssä rotunsa paras saaden ruhtinaallisesti titteleitä eli LT MVA, LTV-11 ja myös BALT MVA arvo on nyt saavutettu! Lauantain tuomarina toimi V-P Kumpumäki. Myös sunnuntaina samassa paikassa oli cacib näyttely, tuomarina Dubravka Reicher Kroatiasta ja Tappe jälleen rotunsa paras! Onnea hurjasti Tapelle ja omistajalle Arjalle!

Pentunäyttelyssä Lohjalla sunnuntaina jyräsivät sitten taasen vauvat Oona "Gleann Una Noonan" ja Ulpu "Gleann Ulicia O`Malley". Oona oli ROP-pentu ja Ulpu heti hyvä kakkonen. Kumpikin sai KPn. Tuomarina toimi Johan Juslin. Hyvä tenavat!!!!

On saturday in Lithuanian Winner show Gleann Organ "Tappe" was BOB and also got the titles LT CH, BALT CH and LTW-11, Judge was V-P Kumpumäki from Finland. On sunday Tappe was also BOB and judge was Dubravka Reicher from Kroatia. Concratulations from great wins!!!

On sunday was also puppy show in Finland and Best pup was Gleann Una Noonan and second best was Gleann Ulicia O´Malley. Both girls got the price of honour. Judge was Johan Juslin from Finland. Concratulations!